ЧИСТА ВОДА.Публічне акціонерне товариство «Акціонерна компанія «Київводоканал» перемогло у тендері щодо виконання робіт з технічного обслуговування та поточного ремонту бюветів столиці.

Так, після підписання договору «Київводоканал» надаватиме послуги з монтажу, технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів (крім водоочисного обладнання) бюветних комплексів, повідомляє прес-служба КМДА.

Зауважимо, що відкриті торги, оголошені спеціалізованим водогосподарським комунальним підприємством «Київводфонд», відбулися 20 березня.

Нагадаємо, відповідним листом від 31 січня 2012 року СВКП «Київводфонд» повідомило, що приймає на себе зобов’язання щодо здійснення оплати робіт з технічного обслуговування та поточного ремонту бюветних комплексів починаючи з січня 2012 року. Ще раніше (з 2010 до кінця 2011 року) балансоутримувачем бюветних комплексів Києва виступало КП «Київкомунсервіс».

Кінцевим терміном укладення договору між СВКП «Київводфонд» та ПАТ «АК «Київводоканал» про закупівлю-надання послуги з технічного обслуговування бюветів визначено 21 квітня 2012 рік.