СТИМУЛ

У Сумському НВО ім. Фрунзе відродили традицію  матеріального стимулювання

Ініціатором цього став генеральний директор об’єднання Олексій Цимбал. На його переконання,  дуже важливо відзначати працю тих людей, які допомагають розвиватися підприємству, докладають великих зусиль для його процвітання. І конкурс «Кращий працівник» — добра можливість це зробити. Відтак спочатку були названі найбільш гідні представники трудових колективів у рамках кожної дирекції, а вже з їх числа загальнозаводська комісія обрала переможця по підприємству.

Як повідомила в.о. начальника інформаційного відділу об’єднання Діана Кіріченко, урочисте вшанування кращих працівників відбулося під час розширеної наради профспілкового активу та керівного складу підприємства. Переможцями серед дирекцій стали Любов Риговська, Олександр Кальченко, Ігор Тимченко, Надія Змисля, Сергій Бузюк, Петро Рубан, Віктор Пономаренко, Тетяна Коломієць, Наталя Коцедуб, Марія Чекотило, Руслан Фідірко, Тетяна Охонько та Олександр Угніч.

Саме Олександр Угніч і був визнаний кращим працівником Сумського НВО ім. Фрунзе за підсумками  другого кварталу. Працюючи стругальником у цеху № 17, він опанував суміжними спеціальностями  і сьогодні виконує довбальні, фрезерувальні та стругальні роботи на більшості замовлень, що реалізуються в цеху. І робить це Олександр Миколайович  максимально якісно.

Усі переможці отримали матеріальну винагороду. Зокрема, кожен кращий працівник у рамках дирекцій одержав 500 гривень, а переможець по ПАТ — 1000. Про перемогу  їм також нагадуватимуть почесні грамоти і вимпели. Наступний конкурс буде проведено за підсумками третього кварталу.