У торговій палаті Коджаелі (Туреччина) відбувся турецько-український промисловий форум за участю президента Запорізької торгово-промислової палати Володимира Шамілева та представників промислових підприємств регіону: «Дніпро-спецсталь», «Ролл-Гранд», «Полімер», «Гідромаш», «Югсталь».

Володимир Шамілов презентував інвестиційно-промисловий потенціал Запорізької області, особливо акцентуючи на високотехнологічному виробництві, пріоритетних напрямах міжнародної співпраці, зокрема в енергоефективності, АПК. Він запросив турецьку сторону до участі у виставкових заходах, які відбуваються під егідою Запорізької торгово-промислової палати.

У промисловому центрі Туреччини Коджаелі обговорювали шляхи розвитку відносин між нашими країнами, встановлювали прямі бізнес-контакти. Відбулася презентація промислово-інвестиційного потенціалу Туреччини, індустріальних парків, вільних економічних зон. Одну з дискусійних панелей присвятили темі торгівлі та інвестиційного клімату після підписання угоди про зону вільної торгівлі між Туреччиною й Україною. 

Налагодженню ефективних двосторонніх бізнес-контактів сприяла участь у форумі багатьох турецьких організацій з підтримки бізнесу, бо в розвитку співпраці зацікавлені торгова палата Коджаелі, Міжнародна асоціація турецьких та українських бізнесменів, Турецько-українська бізнес-рада.