Вперше лотерея «Мегалот» проводить розіграш 10 тисяч гривень серед користувачів Facebook. Про це повідомляється на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.», передає УНН.

«Все, що треба зробити, це лайкнути, відмітити друзів, зареєструватися та трішки зачекати — можливо саме ти станеш багатшим на кругленьку суму!

Детальні умови акції:

1. Лайкнути сторінку «МЕГАЛОТ» на Facebook. https://www.facebook.com/megalot.ua/?fref=ts

2. Відмітити в коментарях трьох друзів (приклад: @Іван Коваленко)

3. Перейти за посиланням http://go.msl.ua/megalot/ та зареєструватися як учасник акції (необхідно лише ім’я та електронна адреса).

І все — ти стаєш претендентом на виграш! Період проведення акції: 11 квітня — 24 квітня 2016 року», — повідомили в «М.С.Л.», — йдеться у повідомленні.

25 квітня за допомогою сайту random.org буде визначено одного переможця, який і отримає грошовий приз у розмірі 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, з початку року українці виграли майже 13 млн грн в лотереї, які проводить оператор державних лотерей «М.С.Л.». При цьому, вказана сума складається лише з джек-потів та основних призів, не враховуючи виграші до 100 тисяч гривень.

Так, найбільше джек-потів, а саме 7, було виграно у лотереї «Спортпрогноз» на загальну суму у понад 1 млн грн. Чотири багатомільйонні призи було розіграно у лотереї «Лото-Забава» на загальну суму 6 млн грн. Серед них — один джек-пот розміром у 3 мільйони гривень та 3 призи розміром в 1 мільйон гривень. Крім того, у березні поточного року «Лото-Забава» розіграла додатково 1,5 млн грн. У лотереї «МЕГАЛОТ» з початку року було зірвано МЕГАПРИЗ на суму 3 млн 325 тисяч грн. Також у 2016 році був виграно 2 головних призи лотереї «ТОП» на загальну суму 1 млн грн.