КІКБОКСИНГ. У Чернігові завершилися надзвичайно видовищні змагання — чемпіонат України з кікбоксингу. 450 спортсменів із 16 куточків України затято змагалися  за медалі й звання, які стануть перепусткою до збірної, що цього літа поїде на чемпіонат світу в грецькі Салоніки.

Для жителів міста, звісно, були важливі успіхи власної команди, яка вже неодноразово підтвердила високий спортивний рівень. Приміром, торік чернігівські шанувальники кікбоксингу раділи досягненням земляків, які привезли з чемпіонатів світу і Європи 8 золотих, 8 срібних та 5 бронзових медалей. Тож чи варто говорити, які пристрасті вболівальників супроводжували нинішні бої!

Ці хлоп'ята виростуть здоровими і красивими. А ще — ніколи не забудуть чернігівський ринг.
Фото Юрія  КОЗЛОВА

Особливе враження справив вихід на ринг дворазового чемпіона світу Сергія Шрама. Його поєдинок із херсонським спортсменом Олександром Роженцевим став справжнім драматичним дійством, яке тримало в напруженні від першої до останньої хвилини.  Вболівальники реагували на кожен крок суперників, скандували, давали поради… Нарешті оголосили переможця, і ним став чернігівець! На цьому турнірі на радість своїм шанувальникам він здобув «золото» і «срібло». Порадували вболівальників також чотириразовий чемпіон світу Роман Власенко, дворазовий чемпіон світу Віктор Кузьменко, чемпіони світу Віталій Кравченко, кандидати в майстри спорту Віталій Лут та Богдан Цимбаліст. Не дивно, що господарі змагань у командному заліку посіли перше місце. Другими стали спортсмени з Київщини, третіми — з Дніпропетровщини.