З 5по 7 вереснянабазіГК «Буковель» запідтримкиІвано-ФранківськоїобласноїдержавноїадміністраціїтаІвано-Франківськоїторгово-промисловоїпалатипроходитимеукраїнсько-канадськийбізнес-форум.Мета цього заходу -розширенняміжнародногоекономічногоспівробітництваміжУкраїноютаКанадою, сприянняукраїнськимпідприємствамупросуваннівітчизняноїпродукціїназарубіжніринки. Організатори бізнес-форумуприурочили його до 120-річниці перших поселеньукраїнців у Канаді. 

Після пленарного засідання, 6 вересня, учасники бізнес-форуму працюватимуть по секціях задля покращення співпраці ділових кіл обох державу підвищенні конкурентоспроможності національних економік та впровадження спільних інноваційно-інвестиційних програм і проектів, пошуку партнерів для співробітництва в торгово-економічній, виробничій та інвестиційній сферах.

Зокрема, канадськасторонаготоваподілитисядосвідомтазацікавленавподальшійспівпрацівтакихгалузяхяк: нафтохімічна, альтернативнаенергетика, фінансовіінструментитафондовийриноквконтекстііноземногоінвестування, тваринництво, рослинництво, риноксільськогосподарськоїтехніки, фармацевтика, переробкасміття: технологіїіобладнання.