ЄВРО – 2012. Організатори урочистого відкриття столичного НСК «Олімпійський» розкрили одну з найбільш інтригуючих таємниць майбутньої церемонії – хто з всесвітньо відомих знаменитостей заспіває на євроарені, передає Інформаційний центр «Україна- 2012».

Таємницю розкрив 26 вересня у Львові Віце-премєр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, зірковою гостею відкриття «Олімпійського» 8 жовтня стане колумбійська співачка Шакіра! 
«Київську арену відкриє та ж зірка, яка «закривала» чемпіонат світу в Йоханнесбурзі. Щодо Львова, відкриттю арени найбільше пасуватиме голос Анастейші», -  повідомив Віце-прем’єр.

У Шакіри – величезний досвід концертів перед шанувальниками футболу. Її пісня «Waka Waka» стала офіційним гімном чемпіонату світу з футболу в Південно-Африканській Республіці, що відбувся літом 2010 року. 

Приватне життя співачки теж нерозривно пов’язане з найпопулярнішою грою в світі – у березні цього року співачка офіційно підтвердила свої романтичні стосунки з гравцем національної збірної Іспанії та «Барселони» Жераром Піке, зазначається у повідомлені.