ОПЛАТА ПРАЦІ. Державна служба статистики проаналізувала лютневі показники кожного регіону України із заборгованості із виплати заробітних плат. Найнижчий рівень боргів  порівняно з минулим роком зафіксовано на Буковині.  Станом на 1 березня у цій області винні працівникам 209 тис. гривень (порівняно з 1 березня 2011 року сума скоротилася майже в 16 разів).

А загалом по Україні заборгованість із виплати заробітної плати на 1 березня становила 1,07 млрд грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року, сума скоротилася на 24,4%. У Держстаті зазначають, що зростання заборгованості із виплати зарплати в лютому зафіксовано в 13 областях України, а також в Автономній Республіці Крим і місті Севастополь. Найвищий рівень заборгованості (понад 100 млн грн) спостерігається у Донецькій області та на Харківщині. Скорочення заборгованості відбулося  в 11 областях і місті Київ.

Найнижчий рівень зарплатних боргів, крім Чернівецької, зафіксовано у Рівненській (2,523 млн) і Тернопільській областях (6,217 млн грн).