ВИРОК. За апеляційною скаргою Джанкойського міжрайонного прокурора скасовано необгрунтоване судове рішення, згідно з яким відмовлено в застосуванні до організатора проведення азартних ігор штрафних санкцій у розмірі 7,4 млн грн. Про це УНН повідомили у прес-службі Прокуратури АРК.

Постановою Севастопольського апеляційного адміністративного суду прийнято нове рішення, яким задоволено вимоги наглядового відомства, і порушника зобов'язали виплатити штраф у згаданій сумі.

Зазначимо, що вироком Джанкойського міського районного суду підприємця визнано винним в організації незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор, у нього конфісковано ігрове обладнання у вигляді 46 ігрових автоматів і 39 персональних комп'ютерів.

Нагадаємо, наприкінці минулого року вжитими Джанкойською міжрайонною прокуратурою заходами щодо іншого підприємця також були застосовані штрафні санкції в розмірі 7,4 млн грн. Його незаконний бізнес існував під виглядом Інтернет-клубу, де функціонували 30 ігрових автоматів і рулетка. Їх було конфісковано в дохід держави.