ПАМ’ЯТЬ. Американська преса опублікувала текст промови, з якою виступила на похоронах засновника Apple Стіва Джобса його рідна сестра Мона Сімпсон, інформує ТСН

Вона розповіла присутнім на церемонії про останні години життя Джобса. «Його останні слова були: «Ух ти! Ух ти! Ух ти!» (в оригіналі – Oh, wow! – Ред.), ніби він побачив попереду щось прекрасне. Сподіваюся, так воно і було», – сказала Мона Сімпсон.

Вона розповіла, брат зателефонував їй у вівторок, 4 жовтня, з проханням якнайшвидше приїхати до нього в Пало-Альто. Опинившись в будинку Джобса, сестра пробула з ним до останніх секунд його життя.

«Перед самою смертю дихання Стіва почастішало і стало більш важким. «Здавалося, він насилу піднімається в гору». Він довго дивився на дружину і дітей», – пригадала вона.

Стів Джобс також зізнався своїй сестрі, що йому дуже шкода, що вони не зможуть постаріти разом, як їм хотілося, розповіла Мона.

Нагадаємо, засновник Apple Стів Джобс помер в США 5 жовтня у віці 56 років від раку підшлункової залози.

Мільйони шанувальників продукції популярної компанії по всьому світу досі сумують за генієм. Свої співчуття родині Джобса висловили десятки світових політичних і громадських діячів.

16 жовтня в Стенфордському університеті відбулася закрита панахида, на яку були запрошені лише найближчі друзі та колеги Джобса.