ЗВ’ЯЗОК ПОКОЛІНЬ

 Ветерани діляться спогадами

Валентина АНДРІЄНКО
для «Урядового кур’єра»

Всеукраїнський благодійний фонд «До.-рога Майбутнього» провів для дитячого оздоровчого центру «Славутич», що у Переяслав-Хмельницькому районі на Київщині, День Пам’яті.

Це була щира й тепла зустріч. Діти, затамувавши подих, слухали спогади безпосередніх учасників бойових дій 1941-1945  років про тяжкі воєнні часи. Слухали і пишалися тими, хто здобував перемогу.

На знак пошани і вдячності хлопчики та дівчатка подарували ветеранам власноруч зроблені листівки, а  фонд «Дорога Майбутнього» вручив пам’ятні сувеніри. Голова правління Всеукраїнського благодійного фонду «Дорога Майбутнього» Любов Полєжай по-материнськи опікується  діть?ми, які оздоровлюються у «Славутичі», особливо соціально незахищеними.  Задля допомоги  дітям навесні минулого року і було створено фонд. Сьогодні він активно співпрацює з багатьма дитячими будинками та інтернатами України, надаючи їм адресну фінансову допомогу і забезпечуючи гідні умо?ви для творчого й інтелектуального розвитку дітей, їхнього повноцінного і якісного дозвілля тощо.

— Дуже важливо  знати й пам’ятати героїчне минуле нашої країни і нашого народу, бо без минулого немає майбутнього. Адже лише завдяки найкращим взірцям минулого можна побудувати  «Дорогу Майбутнього», — упевнена голова правління фонду Любов Полєжай.