Вчора в Одесі з робочою поїздкою перебував Президент Петро Порошенко. Біля пам’ятника Дюку на Приморському бульварі він буквально благословив близько чотирьох сотень нових поліцейських патрульних уособлювати собою та своєю роботою ті зміни, що відбуваються в країні. Після складання присяги перші сто поліцейських практично одразу розпочали патрулювання вулицями Південної Пальміри. 

Петро Порошенко побував в Одеській національній морській академії і взяв участь у церемонії вручення ключів від квартир військовослужбовцям Одеського прикордонного загону, зокрема учасникам АТО й членам їхніх родин. Це друга черга будівництва. Загалом люди отримали 53 квартири.

А в першій половині дня, ще в столиці, Президент ознайомився із розробками українського ВПК на державному підприємстві «Завод 410 цивільної авіації». Главі держави продемонстрували зразки авіаційної техніки, безпілотних літальних апаратів, систем радіоелектронної боротьби, управління військами та протиракетного захисту. Побачив Головнокомандувач і сучасні засоби радіозв’язку й високотехнологічні розвідувально-ударні безпілотні комплекси та системи захисту літальних апаратів.

Петро Порошенко ретельно оглянув літак Ан-178 — один із найкращих сучасних зразків військово-транспортної авіаційної техніки у світі, й ознайомився з іншою продукцією підприємств Державного концерну «Укроборонпром», повідомляє прес-служба Президента.

Вручив він і державні нагороди керівникам та інженерам-конструкторам військово-промислових підприємств.

Відділ новин
«Урядового кур’єра»