Стало відоме ім’я переможця, який 13-го березня 2016 року у тиражі № 866 всеукраїнської державної лотереї «Лото-Забва» зірвав грошовий приз розміром в 1 мільйон гривень. Ним виявився 41-річний житель м.Вільногірськ Дніпропетровської області на ім’я Олександр, повідомляє УНН.

«Я дізнався про свій виграш вдома. На той час я займався своїми справами, працював за комп’ютером. Почуття були дивними. Навіть описати тяжко — мені і радіти, і плакати хотілося. Навіть трошки не вірилося, що це трапилося саме зі мною», — розповів Олександр.

За його словами, грати у лотереї він почав із самого дитинства. Олександр виріс у сім’ї, де грі у лотереї приділяли особливу увагу, білети купували часто, а грати збиралися чи не щотижня.

«В нашій сім’ї у лотереї грали всі. Це була така собі родинна гра, де кожен член сім’ї вболівав за свою перемогу. Я пам’ятаю, що колись була книжкова лотерея. Ми із батьками збиралися разом часто — двічі на місяць точно, якщо не частіше», — сказав Олександр.

Зі слів переможця, частину лотерейного виграшу він витратить на навчання доньки.

«Моя донечка скоро вступатиме до вишу. Для нас найголовніше — аби діти здобули освіту. Тому першочергове завдання — вивчити доньку», — наголосив він.

Також, за словами Олександра, за частину лотерейного виграшу вони із дружиною зроблять ремонт у квартирі. Також планують поїхати на відпочинок.

«В квартирі хочеться зробити ремонт. А ще — ми давно мріємо про відпочинок. Щасливі, що тепер це можемо собі дозволити», — підкреслив він.

Олександр також розповів, що він працює черговим електромонтером на підприємстві «Вільногірський гірничо-металургійний комбінат».

На запитання журналіста, чому Олександр обрав для себе саме «Лото-Забаву», переможець відповів, що ця гра є для нього близькою по духу.

«Ця гра є рідною і близькою по духу. Чому — складно пояснити. Проте усім скептикам можу порадити — спробуйте, і вдача не омине вас увагою», — підкреслив переможець.

Додамо, що виграшний лотерейний білет № 192181 Олександр придбав у місті Вільногірськ Дніпропетровської області за адресою: вул. Леніна, 57.

Нагадаємо, за минулий рік гравцями лотереї «Лото-Забава» було виграно 34 автомобілі, 2 квартири та головні грошові призи на суму майже у 32 мільйони гривень. Всього у 2015 році мільйонерами та мультимільйонерами стали 22 українці. Серед них троє переможців зірвали по Джек-поту, а інші 19 виграли по одному мільйону гривень».