СПІВАЮТЬ УСІ! У Чернівцях співали шансон. Без фонограм. Винятково ліричний, як попередив перед тим на прес-конференції організатор заходу, депутат Чернівецької міськради Віталій Ткачук, додавши при цьому, що організовує концерт з просвітницькою місією: «Хотілося б змінити думку чернівчан щодо шансону, бо дехто уособлює його з блатним напрямком». Судячи із переповненої зали, чернівчани чудово відрізняють сучасний шансон від домашнього співу і ресторанного ширвжитку. 

Чернівецький дует Віталія Ткачука та Анни Даманської, судячи з надто дивного для філармонійної сцени репертуару (здебільшого це не шансон, а музичні композиції для барів і пивних), ще тільки виходить на широку публіку. Чернівецька пісенна пара покликала до рідного міста своїх друзів-співаків на «Вечір ліричної пісні у маленькому Парижі». Приїхали відомі виконавці шансону з України та Білорусі: Олександр Ярьоменко, Прохор Громов, Світлана Веда, Володимир Будейчук, Олексій Ром та інші. Була і Тетяна Дяченко. Її називають «українською душею шансону» цілком заслужено. Вона єдина співала українською — гарним голосом, майстерно, з непідробним почуттям. «У Чернівцях я не вперше. Виступала тут на конкурсі імені Володимира Івасюка, де виборола третє місце», — розповідала Тетяна глядачам, які щиро аплодували її чудовим пісням.

Окрім просвітницької місії, про яку казали організатори, імпреза мала ще й приховану комерційну складову. «Не можу зрозуміти, чому на Західній Україні не звучить «Радіо Шансон»? — дивувалася ведуча. — Сподіваюся, після нашого концерту в Чернівцях все зміниться». І все ж, просвітницький, навіть можна сказати, виховний аспект концерту таки відбувся. «Ваше місто справді — маленький Париж, — казав зі сцени український шансоньє Віталій Казначеєв. — Я в захваті від Чернівців. Тут хочеться співати і радіти».