З 6 до 12 години ранку четверга за медичною допомогою до бригад екстреної медичної допомоги звернулося 60 осіб.

5 з них госпіталізовано у важкому стані, іншим допомога надається безпосередньо на місці. Померло 7 осіб (2 з них співробітники МВС).

Про це повідомляє прес-служба МОЗ у четвер.

Загалом станом на 12.00 год четверга з 10 години 20 хвилин вівіторка до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернулося 505 постраждалих під час сутичок у центрі столиці, 292 з них госпіталізовано.

З початку сутичок померло 35 осіб, з них – 9 в закладах охорони здоров’я.

УКРАЇНСЬКА ПРАВДА 

***

За попередніми даними, під час сутичок у Києві в четвер загинули понад 60 людей, повідомив керівник медичної служби Штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Святослав Ханенко, повідомляє fakty.ictv.ua. «За попередніми даними, охоронці режиму Януковича тільки за сьогодні, 20 лютого 2014, станом на 15.20 вбили понад 60 осіб.

Застосовують звичайні бойові і бронебійні патрони, стріляють на ураження в голову, шию, грудну клітку, живіт. Основні місця концентрації вбитих і поранених – на вулиці Інститутській, біля палацу Свободи (колишнього Жовтневого), готелю «Україна», на Михайлівській вулиці біля готелю «Козацький». Також важко поранена в шию медик-волонтерка», – цитує С. Ханенка прес-службі ВО «Свобода».

ВІДЕО: снайпери вбивали людей цілячись у серце і голову бойовими кулями

Мітингувальників відстрілюють на "Майдані" 

Загиблих майданівців відспівують у холі захопленого готелю "Україна"

Під час відходу силовиків снайпери стріляли в людей