СТОЛИЦЯ. Під час проведення Євро-2012 Київський метрополітен буде працювати у стандартному режимі.  Про це сьогодні сказав голова КМДА Олександр Попов, оглядаючи станцію метро Осокорки щодо техніки безпеки, передає кореспондент УНН.

«Метрополітен працюватиме у стабільному стандартному режимі. Єдине, що безумовно будуть обмежені за часом експлуатації станції, які знаходяться в півторакілометровій зоні», – розповів Олександр Попов.

За його словами, під час проведення чемпіонату України з футболу такі обмеження вже застосовувалися на практиці в Київському метрополітені.

«Вони дають нам розуміння того, що це буде правильним. І така практика вже давно існує. Це забезпечить безпечну експлуатацію метрополітену», – додав він.

Нагадаємо, футбольні фанати зможуть безкоштовно користуватися київським міським транспортом за наявності квитка на ЄВРО-матчі.

Міська влада вже відпрацювала схему роботи єдиного квитка і зараз підписує угоду про його введення.

Єдиний квиток зможуть отримати власники квитків на матчі Євро-2012. Квиток дозволить їм безкоштовно проїхати від аеропорту «Бориспіль» до станції метро «Бориспільська» та вільно пересуватися київським громадським транспортом: метрополітеном, автобусом, трамваєм, тролейбусом.