Після Новорічно-Різдвяних свят у спортклубах очікують на збільшення кількості відвідувачів. Адже напередодні  деякі з них влаштовують розпродаж абонементів зі знижками. На такі акції «купуються» небагато клієнтів, однак публіка в спортзалах таки зростає.

«Продавці» здорового способу життя закликають на своїх сайтах: «Фітнес змінить ваше життя в кращий бік. Замовте його собі і подаруйте своїм близьким — у нас завжди знайдеться подарунковий варіант».

«УК» вивчив новорічні пропозиції на цьому ринку в Києві. Наприклад, одна з них: «приведеш двох друзів — один абонемент отримаєш безкоштовно».  А один із клубів, що у Печерському районі,  пропонує своїм клієнтам 3 місяці безлімітного фітнесу у подарунок при придбанні карти на 3, 6, 12 місяців. Проводиться новорічна акція з 4 грудня, а от час її закінчення поки що не визначили, щоправда, телефоном повідомили: кількість абонементів обмежена.   

Цікаво, що великими знижками (50%) заохочують частіше, рідше — менш суттєвими — 20%. Наприклад, один з клубів у діловому центрі Києва зацікавлює потенційних відвідувачів святковою 50-відсотковою знижкою на придбання річної клубної карти вартістю 20 390 гривень. До послуг її користувачів заняття у тренажерному залі, кардіозалі, басейні, російська та водяна бані.

А ось деякі надають, як нам здалося, віртуальну знижку. Як розповіла менеджер Ірина зі спортклубу, що розташований у Протасовому Яру, придбання річної карти на повний день обійдеться клієнту завдяки 50%-ній знижці у 8750 гривень. Але таку ж суму доведеться залишити на клубному депозиті, і використати ці гроші протягом року можна лише за трьома визначеними «клубними статтями».  

А фітнес-клуби Національної федерації бодібілдингу та фітнесу України в рамках новорічних акцій  знижують вартість річних і піврічних абонементів на 60% та розігруватимуть серед власників річних абонементів путівки на 5 днів до Європи на двох. За словами  прес-секретаря цієї організації Ірини Гончарової, акція триватиме з 1 грудня по 10 січня, а розіграш відбудеться 15 січня.