ВІТАННЯ

Шановні друзі!

Щиро вітаю Вас із святом — Днем працівника Державної податкової служби України.

Діяльність податкової служби як органу виконавчої влади є надзвичайно важливою для економічного та соціального розвитку країни. Благополуччя наших співвітчизників — працівників бюджетної сфери, пенсіонерів, малозабезпечених сімей — безпосередньо залежить від Вас, Вашої відповідальності, сумління, знання справи та вірності громадянському обов’язку. Авторитет влади, рівень довіри до неї значною мірою ∂рунтується на суспільному авторитеті податкової служби.

Сьогодні органи податкової служби демонструють нові підходи до роботи, успішно взаємодіють з платниками податків, відіграють значну роль у розбудові держави, виконанні її соціальних обов’язків перед незахищеними верствами населення. 

Упевнений, що відкритість податкової служби, Ваше прагнення підвищити рівень роботи з платниками, громадськими організаціями, які захищають їх інтереси, збільшити кількість послуг, що надаються, сприятиме гармонізації відносин у суспільстві.

Натхнення Вам у роботі, спрямованій на зміцнення національної економіки, ще більшої наполегливості та безкомпромісності у наступі на тіньові явища і корупцію.  Бажаю Вам невичерпної енергії та наснаги у справі служіння державі. Вірю у значний потенціал податкової служби загалом і кожного працівника зокрема. Міцного здоров’я, щастя, благополуччя Вам і Вашим родинам!

Прем’єр-міністр України                                         Микола АЗАРОВ