ПРОЕКТ

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Державному агентству з питань науки, інновацій та інформації разом із іншими органами виконавчої влади (Держспецзв'язок, Держкомтелерадіо) підготувати пропозиції з розробки концептуального проекту "Урядового порталу", який би відповідав сучасному світовому рівню, повідомляє прес-служба Держкомінформнауки.

Портал буде побудовано за принципом єдиного вікна. Окремі громадяни і підприємці зможуть легко та швидко скористатися послугами адміністративної процедури в режимі он-лайн, мати електронний доступ до адміністративних формулярів, скористатися послугами подачі електронних файлів і он-лайн отримання формулярів щодня й цілодобово.

Буде забезпечено оперативний доступ до відкритої інформації у відомчих інформаційних системах, публікацію відомостей про державні послуги та умови їхнього отримання, публікацію бланків форм, анкет, заяв, довідкових і методичних рекомендацій щодо їхнього заповнення, доступних роз'яснень для непідготовленої категорії громадян тощо.