Листи і малюнки від дітей, які передають українським бійцям на схід України… Вони зворушують солдатів до сліз, піднімають воїнам бойовий дух і слугують незаперечним доказом того, що за них переживають і на них чекають не лише рідні і близькі, а й незнайомі люди.

До цієї справи долучається все більше хлопчиків і дівчаток, але ж добра не буває багато. Військові високо цінують дитячі послання. І ось недавно представники військової частини артилеристів (польова пошта В-5229), які прибули на ротацію із зони бойових дій, зустрілися з авторами таких безпосередніх і щирих послань — семикласниками гімназії міжнародних відносин №323 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва.

— Вони завітали до гімназії, щоб подякувати школярам, які писали листи бійцям у зону АТО, — розповіла директор гімназії Алла Жукова. — Майор Вадим Бондаренко подякував дітям за теплі й щирі слова підтримки, які зігріли серця й душі бійців на передовій, за малюнки та обереги, які передали учні. А ще він вручив подяку від військової частини за підтримку бойового духу військовослужбовців, які захищають суверенітет України на сході нашої держави. Діти наввипередки запитували військових про те, як ідуть бойові дії, як організоване життя на передовій, чи вистоїть українська армія в боротьбі за цілісність нашої країни. Мужні чоловіки ледь стримували сльози, коли бачили, як щиро діти вболівають за їхні долі. Хлопчики і дівчатка побажали військовим якнайшвидше повертатися з омріяною перемогою.