Кажуть, злодієві завжди в’язниця сниться. 26-річний житель Івано-Франківщини бачив буцегарню не лише у сні, а й навіч. Адже, попри молодий вік, уже має кілька судимостей. Востаннє побував у місцях позбавлення волі за грабунок і квартирні крадіжки. Гадаєте, після цього зупинився? Аж ніяк.

Прикарпатський крадій вирішив змінити місце своєї «діяльності», тож приїхав на злочинний промисел до Тернополя, до того ж разом із друзями. Щоправда, за словами зловмисника, товариші не здогадувалися, чим він займається, казав, що їде у гості до знайомих. Як повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області, спритник залазив лише в ті квартири, які, крім слабких замків, більше нічим не були захищені. До чужих помешкань злодій проникав, підбираючи ключі. Переконавшись, що вдома нікого немає, відчиняв квартиру. Як правило, викрадав золоті вироби, гроші та дрібну побутову техніку.

Та на черговому злодійстві таки погорів. Проникнувши до чужого помешкання, «гастролер» не очікував там побачити господиню. Одразу ж дременув. Жінка не розгубилася, зателефонувала до міліції. Квартирного злодія право?охоронці затримали по гарячих слідах.

Міліціонери довели його причетність до чотирьох квартирних крадіжок. За всіма фактами відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Триває досудове розслідування. На вирок суду підозрюваний чекатиме під вартою.