Віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко взяв участь у відкритті XII Міжнародного промислового форуму, де протягом чотирьох днів демонструватимуть продукцію понад 420 українських та зарубіжних промислових підприємств.

«Ця галузь завжди матиме підтримку уряду. Програми, що відпрацьовані і вже частково реалізуються в нашій країні, спрямовано на те, щоб підтримати розвиток промисловості», — сказав урядовець.

Продукція машинобудівних підприємств, представлена в рамках форуму, найбільш інтелектуальноємка і важлива для вітчизняної економіки. «Галузь має дуже добрі традиції і нині швидко розвивається. Відомо, що одне робоче місце в машинобудуванні створює ще кілька робочих місць у суміжних промислових галузях, тому це пріоритет для нинішньої економічної політики уряду», — зазначив Юрій Бойко.

А збільшення рік у рік кількості учасників заходу — свідчення високого авторитету, який має Міжнародний промисловий форум серед вітчизняних та зарубіжних виробників промислової продукції.

Як повідомляє прес-служба віце-прем’єра, Міжнародний промисловий форум — найбільша і єдина промислова виставка в Україні, зареєстрована в Міжнародній виставковій асоціації (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для таких заходів. Учасниками є провідні промислові підприємства України, а також 34 країни близького і далекого зарубіжжя, серед яких Росія, Білорусь, Італія, Чехія, Туреччина, Китай.

 Відділ новин
«Урядового кур’єра»