Розпочався сезон весіль. Цьогоріч ціни у весільній індустрії підвищилися несуттєво. Спробуємо розібратися, чим цей сезон буде особливим для наречених та їхніх гостей?

Подарунки
Лідерство серед презентів для молодої пари продовжують посідати гроші. Щоби хоч якось додати родзинку до такого подарунка, фахівці весільних агенцій радять доповнити купюри хоча б гарною листівкою з побажаннями молодій парі. Також одним з найпопулярніших весільних подарунків є комплект постільної білизни. Великий її вибір можна знайти на сайті інтернет магазину постільної білизни Zasteli, повідомляє сайт zasteli.com.ua.

Зручна система пошуку, більше тисячі варіантів постільних комплектів у різному дизайні, різновидах тканини, стандартах розмірів – це неповний перелік переваг, того, щоб звернутися за покупкою саме в інтернет магазин постільної білизни Zasteli. Тут представлені сотні українських та закордонних брендів. Придбати можна не лише постільні комплекти, а й чимало виробів домашнього текстилю: від скатертин та рушників до махрових халатів. Ціни ж інтернет магазин постільної білизни Zasteli пропонує значно вигідніші, ніж у стаціонарних точках, до того ж чимало речей продається зі знижкою.

Великий вибір постільної білизни можна знайти на сайті інтернет магазину Zasteli. Фото зсайту zasteli.com.ua

Сценарій
Дедалі частіше наречені відмовляються від стандартних весільних церемоній і надають перевагу розробкам сценаріїв відповідно до їхніх побажань. Ті наречені, які не бажають займатися весільними клопотами самотужки, звертаються до спеціальних компаній, які роблять це за них, починаючи від підбору келихів і бутоньєрок і закінчуючи замовленням ресторану.

Оформлення
В оформленні виїзних церемоній все частіше використовуються легкі та прозорі тканини та «розкуйовджені» вільні букети, тобто – максимум легкості і натуральності. Вартість такої церемонії залежить від складності квіткових композицій, а місце можна підібрати практично будь-яке. Кольорова палітра сезону 2016 – це спокійні пастельні відтінки: вже відомі пудрові і блакитні відтінки, бузкові і приглушено-зелені. Кольорову гаму обіграють не тільки в сукнях подружок наречених, а й у весільних запрошеннях, текстилі та квітковому оформленні. Цього сезону наречені частіше бажають, щоб робили оформлення саме живими квітами, а штучні автоматично відходять на другий план. Також особливість цього сезону – облаштування в місці проведення весілля ексклюзивної фотозони, метою якої є не лише стати місцем для знімків, а й здивувати гостей та відобразити незвичайну стилістику весілля. Звісно, такі послуги є недешевими, але навіть при мінімальному бюджеті можна продумати і створити оригінальні декорації.

Працівники весільної індустрії кажуть, що найдешевше робити весілля восени. В цей період і квіти, і продукти коштують дешевше.

Вбрання
Нині тенденції на весільні сукні повернулися з минулого – переважають пишні спідниці. Також в тренді закритий верх. Новинка сезону – гра кольорів і 3D-ефект.

– Цього року суттєвий акцент на кольори – пудра та айворі, – кажуть фахівці. – Новинкою сезону став 3D-ефект у корсеті, тобто поєднання білого з молочним або з пудрою. Цього року користуються популярністю більш «цнотливі» сукні з закритим верхом, з довгим рукавом, євро-сітками, мереживом макраме або гіпюром. Зараз наречені відмовляються від камінців на корсеті, надають перевагу мінімалізму. Максимум, що замовляють, так це вишивку кришталем. У зв’язку з кризою цьогоріч ціни на сукні дещо знизилися, приблизно від трьох до 15 тисяч гривень.

Також працівники весільної індустрії зауважили, що минулого року в цей період у них було більше замовлень. Вони пояснюють це тим, що зараз високосний рік і в країні нестабільна ситуація.

Маргарита РИБАК
для «Урядовиго кур’єра»