Сепаратисти відкривали вогонь по мирних кварталах Красногорівки з танка. Про це повідомляє штаб АТО на своїй сторінці у  Facebook.

На маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем бойовики стріляли по ЗСУ під Мар’їнкою, Красногорівкою, Новотроїцьким, Тарамчуком та Талаківкою, а з зенітної установки ЗУ-23-2 поруч Березового.

О 22.00 з південно-західних околиць тимчасово окупованого Докучаєвська сепаратисти стріляли з мінометів калібру 120 мм в напрямку українських позицій неподалік Новотроїцького та Березового.

На донецькому напрямку з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем вели вогонь по опорних пунктах поруч з Троїцьким, Авдіївкою, Новгородським та Зайцевим.

Під Луганським бойовики також стріляли з БМП та важких мінометів. Укріплення ЗСУ поблизу Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82 мм, повідомляє штаб.

На Луганщині у районі Новозванівки сепаратисти стріляли по позиціях ЗСУ з гранатометів.

Загалом за добу зафіксовано 41 обстріл сил АТО.

У свою чергу в «ДНР» звинувачують в обстрілах українську сторону і повідомляють, що українські військові вночі випустили 194 міни та снаряда.

ВВС Україна