Мобільність проникла в усі сфери нашого життя - смартфони та планшети стали нашими постійними вірними супутниками. Але більшість із цих гаджетів досить вразливі, потребують обережного ставлення до них. Пилюка, бруд, вода або середовище із підвищеною вологістю, регулярні падіння, - ось основні причини, які вкорочують життя нашим мобільним помічникам. Але ж одне з основних їх призначень – розваги та ігри, а у цей час якраз і хочеться розслабитися. Тому одночасно більшість користувачів думає про безпечний і надійно захищений пристрій.

Нині серед власників смартфонів найпопулярнішими стають безкоштовні ігри на Андроїд, де їх просто безліч. Це аркадні і спортивні ігри, дитячі стрілялки та ігри інтелектуальні, які потренують вашу ерудицію, допоможуть цікаво і насичено відпочити. Раніше, щоб пограти у комп’ютерну гру, потрібно було її купити в магазині, встановити з комплектдиска на комп’ютер, сидіти «прив’язаним» за столом. Нині ситуація змінилася кардинально: для цього достатньо телефона чи планшета, які постійно з вами.

До таких гаджетів у користувачів з’явилися прискіпливіші вимоги, адже їх часто доводиться використовувати в дорозі, на ходу – для відповідальної роботи, особливих завдань, під час подорожей та відпочинку. Саме тому мобільний пристрій має бути міцним і витривалим. Наприклад, компанія Samsung створила планшет Galaxy Tab Active. Він отримав підвищений ступінь захисту від зовнішніх факторів, а також цілу низку додаткових функцій, які корисні для бізнес-середовища і роботи в «польових умовах».

Galaxy Tab Active має клас захисту IP67. Його герметичний корпус перешкоджає потраплянню пилу і вологи, завдяки чому планшет здатний безперебійно працювати практично у будь-яких умовах. Крім того, Galaxy Tab Active сертифікований за стандартом MIL-STD-810G - він може витримати падіння з висоти майже півтора метра і не зазнати руйнівних пошкоджень. На ринку планшетів такими якостями можуть похвалитися одиниці.

Ще одна беззаперечна перевага Samsung Galaxy Tab Active - здатність працювати в сурових температурних умовах. Виробник встановив шкалу температур від мінус двадцяти градусів до плюс шістдесяти за Цельсієм.

Отже, Samsung Galaxy Tab Active не боїться впливу спеки, холоду, пилу, бруду і води, а завдяки спеціальному антишоковому покриттю і захисному чохлу може витримати падіння. Планшет працює в екстремальних умовах, які не позначаються на якості його роботи і високій продуктивності. Такий планшет стане відмінним помічником там, де більшість мобільних девайсів просто-напросто виходять з ладу, не витримуючи навантажень. 

Василь КУШНІР
для «Урядового кур’єра»