ПОЯРМАРКУЄМО!  До моменту його відкриття часу залишилося зовсім небагато. Тож керівництво ТОВ «Сорочинський ярмарок» і Полтавська обласна влада нині активно готуються до нього.

У Великих Сорочинцях тривають ремонтні роботи — облаштовують ярмаркові алеї, містечко майстрів, ремонтують садибу Хіврі. Силами комунальників та працівників «Миргородводоканалу» будують додаткові свердловини для води та встановлюють потужніші насоси. А в районі проводиться благоустрій доріг, узбіч і навіть полів — щоб не соромно було перед поважними гостями. З цієї нагоди в Миргороді виконали ямковий ремонт на двох головних вулицях.

У перші дні серпня на головних автомобільних напрямках з’явилися біл-борди з рекламою ярмарку. Як повідомила директор ТОВ «Сорочинський ярмарок» Юлія Єрмакова, цього року на головному торжищі країни традиційно ярмаркуватимуть підприємства із 15 областей України. Будуть також учасники з Молдови, Грузії, Узбекистану та Азербайджану.

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко закликав організаторів особливу увагу приділити центральній алеї ярмарку, де зазвичай встановлюють експозиції брендових підприємств області. Рекомендував залучити до участі в ярмарку підприємства, що є візитівками Полтавщини, — холдинг «АвтоКрАЗ» та «Укртатнафта».  Принагідно закликав відповідні служби та інстанції підтримати Великосорочинську сільську громаду в питанні будівництва полігону твердих побутових відходів.