У ПАТ «Уманьферммаш» успішно пройшов випробування обертовий плуг ПОН-8. Нині його активно готують до виробництва. Високу оцінку новий виріб отримав на порівняльних показах сільськогосподарської техніки. Цей плуг на сьогодні успішно конкурує із найвдалішими закордонними зразками. Це один із перших зразків вітчизняного виробництва.

Нові технології, які контролюють спеціальні комп’ютерні програми, дають змогу забезпечувати дотримання виробничих параметрів. Фото з архіву підприємства

Як розповів генеральний директор підприємства Анатолій Ліпкан, тільки за останній рік на заводі впроваджено кільканадцять новітніх технологій та закуплено нове устаткування, зокрема сучасні обробні фрезерувальні та токарні центри, нову лінію лазерного розкроювання металу. Все це дає змогу значно поліпшити технологічні можливості та розширити номенклатуру продукції, яку випускають на підприємстві.

Трудовий колектив зустрічає День машинобудівника зі значними виробничими успіхами. Стратегію ПАТ «Уманьферммаш», яку машинобудівники втілювали протягом усієї славної багаторічної історії підприємства, — випускати продукцію, доступну за ціною та високоефективну, — нині втілюють у нових зразках вітчизняних сільськогосподарських машин.