Маркетинг і якість товарів — два ключових питання, вирішення яких допоможе українським товаровиробникам зайняти належне місце на світових ринках. На цьому наголосив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолій Максюта під час відкриття 10-ї Всеукраїнської виставки-конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

«Ми можемо виробити, але не завжди можемо належним чином представити і продати. Маркетинг — це особливий вид діяльності, який ще недостатньо освоєний нашими виробниками. Поєднання технічних стандартів із грамотною маркетинговою діяльністю — ті два питання, вирішивши які наші виробники зможуть просуватися на ринки», — зазначив фахівець.

Він також підкреслив, що проведення таких заходів, як конкурс «100 кращих товарів України», допомагає уряду у визначенні подальших дій і робить продуктивнішим діалог влади з підприємцями щодо просування реформ і поліпшення бізнес-клімату в Україні, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

«Подібні виставки-конкурси демонструють наші можливості. Ми разом зможемо підвищити якість і конкурентоспроможність нашої продукції. Дії уряду і діяльність виробників дадуть змогу не лише закріпитися на ринку України, а й завоювати ринки СНД, Європи і практично всього світу. Такі можливості є, але треба багато працювати», — підкреслив Анатолій Максюта. 

Відділ новин
«Урядового кур’єра»