ФУТБОЛ. Керманич італійського «Мілану» Массіміліано Аллегрі поділився настроєм перед повторним матчем з іспанською «Барселоною» у чвертьфіналі Ліги чемпіонів, передає ТСН з посиланням на A.C.Milan.

«Беручи до уваги важливість даного матчу, я впевнений, що проти «Барселони» ми проведемо свій найкращий матч у сезоні. Ми повинні показати такий же футбол, як і в першій зустрічі на «Камп Ноу» (та гра завершилася з рахунком 2:2). Це наче фінал, однак я впевнений, що ми зможемо забити як мінімум один гол.

Так як матчі проходять через три дні, то мені досить важко розбирати гру суперника і готувати тактику. Тим не менш, ми грали з ними минулої середи, та й сьогодні ввечері я проведу з командою тактичне заняття. Так що ми готові до матчу.

«Барселона» – найкраща команда світу, а тому, якщо у нас з'явиться хоча б 2-3 гольових моменти, то їх обов'язково потрібно реалізовувати.

Поки що я не роблю розрахунків на те, як закінчиться цей матч – перемогою каталонців, нашою перемогою, результативною нічиєю, або матч взагалі закінчиться з рахунком 0:0 і доведеться бити пенальті. Хоча мені не здається, що все закінчиться саме серією пенальті», – сказав керманич «Мілану» перед відльотом до Барселони.

Тренер не оминув теми виступів у чемпіонаті Італії, де «Мілан» випереджає «Ювентус» на два очки.

«В Серії А ми не повинні думати про помилки (у суботу «Мілан» поділив очки з «Катанією»). Зараз наша мета – пройти «Барселону», щоб вийти в півфінал Ліги чемпіонів. Гравці повинні думати тільки про це. «Ювентус» в останніх матчах виглядає добре – вони перемогли «Фіорентину» з рахунком 5:0, «Інтер»; з рахунком 2:0 і «Наполі» з рахунком 3:0. 10 м'ячів у трьох матчах – відмінний показник, але вони все одно на другому місці.

А ми випереджаємо свій минулорічний графік на 2 очки. Я говорив про те, що в нинішніх умовах для перемоги в чемпіонаті досить 82 очок. Проте, в будь-якому випадку нам ніяк не можна втрачати очки в матчі з «Фіорентиною» і в наступних іграх, адже наша боротьба з «Ювентусом» триватиме до самого кінця. Це буде важко для обох команд, але один з нас повинен стати чемпіоном. Звичайно, було б краще, якби не було стількох суддівських помилок. Але навіть якщо б ми зараз випереджали «Ювентус» на 5 або 6 очок, все одно доля Скудетто б не була вирішена»", – додав Аллегрі.