Через отримані ушкодження під питанням участь у грі Срни, Гладкого і Дентіньо.

Підготовку до матчу проти «Севільї» донецький «Шахтар» розпочав напередодні, провівши тренування на заміській базі у Святошино, повідомляє телеканал «Футбол 1».

Команди розділенона дві групи перша відновлювалася після матчу чемпіонату, у другій були повноцінні навантаження. За індивідуальною програмою працювали Даріо Срна, Олександр Гладкий та Дентіньо.

Є кадрові проблеми і в суперника «Шахтаря». У недільному матчі проти «Еспаньола» травму отримав основний центрбек «Севільї» Тімоті Колодзейчак. Француз зіткнувся зі своїм партнером, юним вихованцем клубу Хосе Матосом. Ніч на понеділок Тімоті провів в каталонській лікарні. Струсу мозку у нього не виявили, однак участь у грі проти «Шахтаря» наразі під питанням. Гравця чекають обстеження в «Севільї», де й ухвалюватимуть остаточне рішення.

Як повідомлялося раніше, матч 1/2 фіналу Ліги Європи «Севілья»«Шахтар»розпочнеться в четвер, 5 травня, о 22.05 за київським часом. Гра у Львові завершилася внічию (2:2), тожщоб вийти у фінал, гірникам необхідно перемагати або добиватися великої нічиї(3:3, 4:4 тощо). У разі повторення результату гри у Львові, буде призначено додатковий час і, за необхідності, серія пенальті.

УНІАН