У Будинку уряду вітали переможців
07.05.2011

УРОЧИСТОСТІ

"Ми у вічному боргу перед вами, дорогі ветерани, за взірці мужності, силу духу, самовідданість у боротьбі за рідну землю", - такими словами віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов привітав ветеранів із 66-ю річницею Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Окрім цього, урядовець подякував трудівникам тилу за те, що саме вони "виковували Велику Перемогу".

"Ваш подвиг - невичерпне джерело патріотизму. Ви - наша жива пам'ять, жива історія, живий докір за те, що ми не змогли в повній мірі віддячити за завойований вами мир", - зробив акцент віце-прем'єр-міністр.

Він також запевнив: і Президент Віктор Янукович, і уряд країни роблять все можливе для того, щоб забезпечити ветеранам гідні умови життя. Віктор Тихонов побажав ветеранам найміцнішого здоров'я, пошани і поваги від людей, повідомляє прес-служба віце-прем'єра.

З нагоди Дня Перемоги для ветеранів у стінах Будинку уряду було організовано святковий концерт за участю народних артистів України. А по його завершенні - урочистий прийом від імені Прем'єр-міністра Миколи Азарова.