Футбольною родзинкою цьогорічного раунду 1/8 фіналу стало протистояння «Ювентуса» та «Баварії». У Турині у першому колі «б‘янко-нері» програвали 2:0, однак зуміли вирвати нічию 2:2. У Мюнхені вже підопічні Пепа Гвардіоли здійснили аналогічний футбольний подвиг: програючи 0:2 після результативних ударів Поґба та Куардадо, господарі уникнули завчасного вильоту завдяки точним пострілам Левандовські та Мюллера, причому останній забивав вже у компенсований арбітром час.

І вже у другому екстра-таймі «Баварія» на куражі дотиснула втомлений «Ювентус». Розвіяли усі мрії та сподівання шанувальників туринців гравці «Баварії» Тьяго Алькантара та Коман. 4:2, німці йдуть далі.

В іншому матчі дня «Барселона»  «погралася» із «Арсеналом», дозволивши зрівняти рахунок у матчі-відповіді 1/8 фіналу на «Ноу Камп» – на результативний удар Неймара у першому таймі лондонці відповіли голом Ель-Ненні на початку другого. Але згодом фантастичний удар Луїса Суареса та контрольний постріл Мессі розставили усе на свої місця: каталонці виграли обидва матчі протистояння із «канонірами», цього разу із рахунком 3:1, і удев’яте поспіль кваліфікувалися до чвертьфіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи.

Жеребкування чергового раунду Ліги чемпіонів відбудеться 18 березня.

Вашій увазі повний список чвертьфіналістів:

«Вольфсбурґ», що пройшов «Ґент».

«Реал», який не мав проблем із «Ромою».

«Парі-Сен-Жермен», що засмутив «Челсі».

«Бенфіка», що вибила «Зеніт».

«Атлетико», який по пенальті пройшов ПСВ.

Кривдник київського «Динамо» «Манчестер Сіті» та вищезгадані «Баварія» і «Барселона».

EURONEWS