Перші два тролейбуси із сорока, які місто планує придбати, прибули до Миколаєва. У салоні водія — кондиціонер, нове світлодіодне табло, гучномовці, сучасний магнітофон.

Усі тролейбуси будуть обладнані Wi-Fi і GPS. Міський голова Юрій Гранатуров приїхав до КП «Миколаївелектротранс», коли тролейбус спустили з автоплатформи. «Ми вже переконалися в тому, що це прекрасна машина, — сказав міський голова. — Наступного тижня відбудеться засідання робочої групи безпосередньо тут, на місці. Зможемо протестувати тролейбус, який вже пройшов ходові випробування». Всі тролейбуси йдуть із Праги, проходять технічне переоснащення в Дніпропетровську і потім прибувають у Миколаїв. Кожна машина коштує по 730 тисяч гривень, тоді як львівська — близько п’яти мільйонів гривень. Чеські тролейбуси мають 10—12 років гарантії, впродовж п’яти років вони будуть на гарантійному обслуговуванні.

На сьогодні в обласному центрі 25 тролейбусів, до кінця вересня їх буде 65. Тож миколаївцям повертають недорогий, екологічно чистий, зручний і безпечний транспорт.