СВЯТО. Центральна спілка споживчих товариств України запропонує киянам і гостям міста визначити, які овочі кращі – вітчизняні чи іноземні. Для цього Укоопспілка уже придбала понад 100 кг огірків і помідорів з різних куточків світу.

Про це повідомив заступник директора департаменту з корпоративних комунікацій Укоопспілки Денис Гороховський, передає УКРІНФОРМ.

«Ми, як представники системи, в якій працює більше 360 виробничих підприємств по всій країні, впевнені, що українські продукти можуть на рівних конкурувати з іноземними аналогами. А хто, як не споживач може знати це краще», – зауважив він.

За його словами, дегустація відбудеться у неділю, 22 липня, на Хрещатику. Захід приурочено до Міжнародного року кооперації, яким ООН проголосила 2012-й. У ході дегустації буде проведено також низку різноманітних конкурсів, учасники і переможці яких отримають призи та подарунки від Укоопспілки.

Нагадаємо, Укоопспілка є ініціатором Всеукраїнської патріотичної акції «З турботою про Українське!», яка передбачає маркування найкращих вітчизняних продуктів харчування спеціальним стікером.