У Запорізькому театрі молоді відбувся четвертий благодійний аукціон «Добро сердець» із продажу картин, написаних учнями  школи «ЕйдоС». Вони навчаються в ізостудії, де викладають професійні митці Лариса та Сергій Рибницькі. Кошти, зібрані на аукціоні, підуть на благодійні заходи. Торік на гроші, виручені з продажу картин школярів, 12 діток пройшли повний курс іпотерапії — реабілітації за допомогою лікувальної верхової їзди.

Останній аукціон присвятили збиранню грошей на повноцінний випускний бал для старшокласників Гуляйпільської спеціальної школи-інтернату для 20 сиріт і дітей, яких покинули батьки. Завдяки зібраним коштам у цих випускників буде все, про що мріє молодь перед прощанням зі школою: красиве вбрання, зачіски, макіяж.

На аукціоні було виставлено 29 живописних робіт, більшість яких написали учні школи, і кілька — їхні вчителі. Перший лот придбав заступник Запорізького міського голови Анатолій Пустоваров. Це була картина вихованця школи Сави Ужва-Склярука.  

— У всі часи залишиться актуальним вислів, що треба так ставитися до людей, як сам хочеш, щоб вони ставилися до тебе. Тільки безкорисливо допомагаючи іншим, допомагаємо собі, — прокоментував цей захід Анатолій Пустоваров і закликав дітей залишатися душевними і розвивати свої творчі здібності.