Говорячи про необхідність узяти паузу в процесі євроінтеграції, Прем’єр навів такий приклад: «Автомобіліст рухається дорогою і розраховує за певний час доїхати до певного населеного пункту, аж зненацька погода зіпсувалася, пішов дощ зі снігом, і дорога стала слизькою. Досвідчений автомобіліст у такому разі знижує швидкість, а якщо погодні умови стають такими, що їхати небезпечно, — навіть зупиняється», — охарактеризував ситуацію Микола Азаров.

Він укотре наголосив, що євроінтеграція залишається ключовим пріоритетом нашої країни, і уряд щотижня ухвалює нормативні акти, які наближають Україну до стандартів ЄС, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

У свою чергу французький депутат зазначив: «На Заході часто забувають, що в Україні Президента і Верховну Раду обрано на законних підставах, і цю законність було визнано на міжнародному рівні. І якщо маніфестанти блокують країну за рік до виборів, це можна розцінювати як спробу м’якого державного перевороту».

Відділ новин
«Урядового кур’єра»