Учора у Вашингтоні відбулася перша інвестиційна конференція Україна — США, під час якої наша урядова делегація на чолі із Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком продемонструвала керівникам майже півтори сотні найбільших американських компаній інвестиційну привабливість України. Участь у роботі зібрання взяли міністри Наталія Яресько, Айварас Абромавичус, Андрій Пивоварський. Американську сторону представляв віце-президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден.

Учасники конференції обговорили можливості розвитку бізнесу в Україні, їм презентовано ті галузі, де значний потенціал розвитку. Тематичні сесії розділено за напрямами: «Ведення бізнесу в Україні», «Агробізнес та інфраструктура», «Економіка знань, людський капітал і підприємництво», «Енергетика та енергоефективність», «Стратегії фінансування проектів і зростання бізнесу».

Сьогодні Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Канаді, а в середу він відвідає Велику Британію. Про перебіг цих подій ми розповімо у наступних номерах «Урядового кур’єра».