30-річний Євген Апришко залишив склад «Кременя» (Кременчук) та 21 грудня почне навчання на поліцейського у Києві.

«Покинув «Кремінь», бо рано чи пізно довелося б шукати собі роботу. Скажу, що «Кремінь» залишається для мене рідним домом. Спасибі всім за співпрацю, починаючи від керівництва й закінчуючи працівниками стадіону. Це дуже велика родина, яка працює на благо розвитку дитячого футболу і головної команди.

Життя не стоїть на місці. Час іде, а ми не стаємо молодшими. Вік вносить свої корективи в кар'єру футболіста. Було б добре, якби футболіст грав до 65 років і спокійно вийшов на пенсію. А так необхідно думати про майбутнє. Тут в Кременчуці у мене сім'я. Дитина, яку необхідно виховувати і вчити. Колись було необхідно зробити цей крок — шукати роботу. До того ж поліція трохи наближена до футболу, адже я теж веду здоровий спосіб життя. І поліція також не стоїть на місці, потрібно працювати. Сподіваюся, все вийде.

Як поставилися до рішення в «Кремені»? Із розумінням. Кожен розуміє, що рано чи пізно футбол закінчиться і буде необхідно шукати роботу. А зараз у нас не так багато робочих місць. Тому я зробив цей крок, хоча він був важким для мене. Футбол залишається у мене в крові і серці», — цитує Апришка «Телеграф».

Євген Апришко — півзахисник команди другої ліги України «Кремінь». У 2003 році дебютував за «Сталь» Дніпродзержинськ. 2004 р. грав за «Титан» Армянськ, а у 2006 році «Нафком» Бровари. 2007 р. перейшов до кременчуцького «Кременя», а наступного року повернувся до броварської команди. У 2008 р. грав за «Кремінь». Через два сезони гри у футболці синьо-білих Євген виступав за свою першу професійну команду «Сталь». З 2010 року і до сьогодні Євген Апришко захищав кольори синьо-білого «Кременя». Євген за «Кремінь» відіграв 178 поєдинків, забивши при цьому 19 м'ячів.

Gazeta.ua