Умань за останній рік змінилася на краще. Це відзначали городяни, які зібралися, аби відсвяткувати День міста. Тут не влаштовували пишних святкувань. Мовляв, час не той. Провели кількатисячну ходу, яка продемонструвала єдність України. Хвилиною мовчання вшанували загиблих бійців. А шістьом полеглим на Донбасі уманцям посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин м. Умань». Відзнаки отримали рідні загиблих.

У містечку розваг уманські умільці показували свої таланти. А поряд юні боксери випробовували новий ринг. Його придбали коштом обласного бюджету. Тепер вихованці відділення боксу місцевої дитячо-юнацької спортивної школи матимуть нову базу для тренувань. А ще Умань із новим рингом тепер зможе приймати рейтингові змагання, зокрема й на першість країни.  

Команді Олександра Цебрія, який нині очолює міську владу, вдалося консолідувати громаду, підприємців. Результат очевидний. У місті ремонтують дороги, покращують інфраструктуру.

— У нас багато планів на майбутнє, і ми знаємо, як їх реалізувати, — зауважив в.о. міського голови Олександр Цебрій. — Приміром, змінюватимемо підходи до містобудування. Переймати досвід уже їздили до Вінниці. На інвестиційному форумі Черкащини-2015 ми презентували проект упорядкування території біля парку «Софіївка». Однак задумів у нас набагато більше. Поставили перед собою амбітну мету: наше місто повинне стати найкращим в Україні!