Мабуть, кожна господиня знає, який це важкий процес: обирати тюль та штори. Спершу доведеться обійти не одну крамницю чи блукати ринковими рядами, вишукуючи потрібний відтінок і малюнок тканини. При цьому ще й намагатися не переплатити. Потім не забути купити стрічку для занавісок. Далі – знайти майстерню, де все це пришиють, віднести, домовитися, ще раз прийти забрати…

Виявляється, тепер є значно легший спосіб придбати декор для вікон і при цьому відчутно зекономити. Інтернет-магазин Новий Декор пропонує недорогие тюли: величезний асортимент як готових виробів, так і тканин. Портьєри і штори виготовлені з льону, щифону, парчі, батиста, шовку – очі розбігаються від сотень видів штор та тюлі. Причому усе це легко обрати просто з екрану комп’ютера, сидячи вдома, і «приміряючи» вигляд тканини до інтер’єру свого помешкання.

Важливо, що на сайті магазину є можливість подивитися малюнок тканини у збільшеному вигляді, прочитати склад тканини, виробника та іншу потрібну інформацію. Клієнту залишається тільки виміряти потрібну довжину тканини і оформити замовлення. Професійні поради щодо того, як правильно зняти розміри, підібрати тюль для дитячої чи вітальні, доглядати за шторами, можна почитати на цьому ж сайті. Тут зручна система пошуку, а також діють акції та знижки.

Судячи з відгуків клієнтів, обслуговування тут справді якісне і швидке. Ціни вигідно відрізняються від тих, що пропонують стаціонарні торгові точки. Навіть за менш ніж за 100 гривень за метр можна замовити досить пристойну тканину. І є можливість вибрати останні новинки «віконної моди» 2016 року.

А як захоплююче відчути себе дизайнером власного помешкання! Адже кожен має можливість з обраної тканини пошити не лише занавіски, а й диванні подушечки, покривало чи інші елементи декорування інтер’єру.

Тюль та штори, фурнітуру для них в інтернет-магазині Новий Декор можна замовляти в будь-якій кількості зі швидкою доставкою по всій території України. Також тут є можливість замовити пошив тюлі чи штор на тасьмі, петлях чи люверсах. Майстри високої кваліфікації виконають цю роботу за день-два. В результаті клієнт отримує готові штори, не виходячи з дому. Залишається тільки почепити їх на карниз – і насолоджуватися оновленим виглядом свого помешкання.

Діана ЛАЗАР
для "Урядовго кур’єра"