Уряд затвердив План заходів з ушанування пам’яті князя Київського Володимира Великого — творця середньовічної європейської держави Руси-України. Планом передбачено проведення християнськими церквами та релігійними організаціями урочистих молебнів із вшанування пам’яті князя Київського Володимира Великого за участю вищого керівництва держави, іноземних дипломатів, молоді.

1000-ні роковини упокоєння князя вшанують і за кордоном: заплановано церемонії покладання квітів до пам’ятника князю Київському Володимиру Великому у Лондоні та  до пам’ятних знаків за межами нашої держави, які асоціюються з процесами українського державотворення, проведення богослужінь у Стамбулі за участю духовенства Вселенського Патріархату та українських православних церков у діаспорі, повідомляє прес-служба Міністерства культури.

Відбудуться зустрічі з відомими християнськими богословами, тематичні конференції, книжкові виставки, всеукраїнський конкурс творчих робіт школярів і студентів. НБУ випустить в обіг ювілейну монету.