На Вінниччині відбулися командно-штабні навчання з територіальної оборони за участю представників військових комісаріатів, військових, котрі брали участь в АТО, волонтерів і військовозобов’язаних, які прибули на доукомплектування загону оборони та роти охорони. Навчаннями керували голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та військовий комісар обласного військкомату полковник Геннадій Долгашов.

Відбулися теоретичні й практичні заняття з вогневої, тактичної, військово-медичної, інженерної, фізичної підготовки та практичних стрільб. Велику увагу приділили питанням протидії та локалізації діяльності незаконних озброєних формувань, диверсійно-розвідувальних груп, охороні та обороні важливих об’єктів і комунікацій. А командири удосконалювали навички в управлінні підпорядкованими підрозділами.

Під час підбиття попередніх підсумків представник Генерального штабу ЗСУ полковник Ігор Дідейчук високо оцінив організацію і проведення навчань. За словами начальника штабу зони тероборони полковника Геннадія Долгашова, основну мету зборів досягнуто.