Ця історія часів Дикого Заходу заінтригувала глядачів ще задовго до прем’єри фільму «Легенда Г’ю Гласса». Адже режисер — оскарносний Алехандро Гонсалес Іньярріту («Бьордмен», «Вавилон»), а в головній ролі сам Леонардо Ді Капріо. Та й чуток під час зйомок картини було чимало, і одна страшніша за іншу. Ось, наприклад, те, що головний герой насправді постраждав від розлюченого ведмедя. Але хвилюватися не варто – з актором все добре. А от фільм подивитися варто. Тому плануйте відвідати кінотеатр на зимових канікулах. Прем’єра фільму «Легенда Г’ю Гласса» на великих екранах України відбудеться 7 січня.

В основі фільму захоплива і дивовижна історія життя першопрохідника Г’ю Гласса, який, попри жахливі поранення, отримані після сутички з ведмедем грізлі, попри зраду «товаришів», вижив. Дослідник неймовірно переживає через зраду свого друга Джона Фіцджеральда. Завдяки силі волі і любові до родини, Г’ю Гласс поборов жорстоку зиму, індіанців і саму людську сутність.

Вирушаючи на перегляд, врахуйте, що це справжній дорослий фільм, який досить натуралістично розповідає історію Г’ю Гласса. Кривавих і жорстоких сцен у картині чимало. Цей фільм не призначений для маленьких дітей і вразливих осіб.

Завдяки чудовому місцю зйомок у фільмі присутній ефект занурення. Локація, декорації, грим, костюми, чудова операторська робота Еммануеля Любецьки створили щось дивовижне і красиве, що переносить глядачів у початок 19 століття Дикого Заходу.

Чи це найкраща роль Леонардо Ді Капріо — кожен глядач вирішить сам, але візьму на себе сміливість і скажу, що такого Лео ви ще не бачили! Всі труднощі і перешкоди, з якими зіткнувся його герой, увесь біль, який він пережив, — все це було видно і відчувалося.

А шанувальникам актора залишається тримати кулачки, щоб у 2016 році Лео нарешті отримав те, на що зачекалися його глядачі, — статуетку Оскара.

Настя ІВАНЦОВА
для «Урядового кур’єра»