Степан Загребельний віддав життя за мир і цілісність України. На малій батьківщині військовослужбовця, у селі Коболчин, що у Сокирянському районі Чернівецької області, залишилися його дружина і малий синочок, якому не виповнилося й року.

Місцева влада разом з громадською організацією «Братське плече», що опікується долею учасників АТО та їхніх рідних, вирішили здійснити мрію 26-річного полеглого бійця. Степан прагнув забезпечити якісні умови життя своїй родині і за рахунок банківського кредиту придбав у рідному селі невеличку хатину, розпочав її капітальний ремонт. Завершити його вирішили усією громадою.

— Кошти для газифікації, розбудови обійстя надали добрі люди, яких багато у нашому районі, а також з місцевого бюджету, — розповідає перший заступник голови Сокирянської райдержадміністрації Олексій Бойко, який узяв під особистий контроль вирішення усіх життєво важливих питань родини Загребельних.

За сприяння районної влади товариство «Сварог-Буковина», де працював Степан Загребельний, погасить кредит, який молода родина взяла для купівлі будинку.