ВІЗИТИ. Прем’єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін візьме участь у зустрічі президентів України Віктора Януковича і Російської Федерації Дмитра Медведєва, яка відбудеться у суботу в резиденції «Завидове» (Тверська область).

За інформацією Укрінформу, це було сказано  у кулуарах ХІІ з’їзду партії «Единая Россия» прес-секретарем російського прем’єра Дмитром Пєсковим.

Він також сказав, що на зустрічі будуть обговорюватися актуальні питання двосторонньої співпраці й «звичайно ж, газові питання». Дмитро Пєсков додав, що за лінією прем’єр-міністра підписання жодних документів не заплановано.

Підійматимуться на зустрічі і питання про Митний союз. «Митний союз російська сторона готова обговорювати. Насильно милий не будеш - є речі, які важливі, а які вигідні. Митний союз може принести Україні щорічно вигоду понад 6 мільярдів доларів. Якщо в України є щось більш вигідне, тоді вона, звичайно ж, не повинна брати участь у Митному союзі, а робити щось більш вигідне», ─ повідомив прес-секретар російського прем'єра.

Прес-секретар також зазначив, що в участі прем’єр-міністра РФ немає ніякого тиску на українську сторону.