СПІВПРАЦЯ. Можливості збільшення двостороннього економічного співробітництва обговорили на зустрічі в Києві перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв і міністр економіки Латвійської Республіки Атіс Кампарс.

Учасники зустрічі детально зупинилися на питаннях розвитку співпраці в енергетичній сфері. Андрій Клюєв і Атіс Кампарс обговорили перспективи розвитку енергетики країн Євросоюзу та СНД, у тому числі атомної енергетики, кроки з підвищення її безпеки. Співрозмовники поділилися досвідом і планами своїх країн у паливно-енергетичному комплексі.

Андрій Клюєв і Атіс Кампарс дійшли думки про необхідність активізації роботи двосторонньої ділової ради. Також обговорено хід переговорного процесу щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом.

28 — 30 червня 2011 року в Києві проходило четверте засідання Українсько-латвійської міжурядової комісії з питань економічного, промислового та науково-технічного співробітництва, повідомляє прес-служба першого віце-прем’єра.