На ярмарку завжди можна поєднати корисне і приємне: придбати гарні речі і зустріти добрих знайомих. Фото з сайту vnrda.gov.ua

Великі агропідприємства, фермери і приватні газди з усіх населених пунктів Вижницького району на благодійному сільськогосподарському ярмарку, що відбувся на площі Героїв Майдану у Вижниці, продавали свою продукцію, щоб зібрати кошти для родин учасників антитерористичної операції.

Голова райдержадміністрації Михайло Андрюк та Вижницький міський голова Олексій Чепіль подякували аграріям району за працю, а також за посильну допомогу, яку вони надають нашим військовим. Кращих працівників галузі відзначено почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

Святковий день прикрасили піснями і театралізованим дійством «Буковинська весільна осінь» учасники місцевого фольклорного ансамблю «Гуцулочка», народного аматорського фольклорно-етнографічного колективу «Молодички-жартівнички» із села Чорногузи,  дитячої хореографічної студії Буковинського центру мистецтв.

У рамках ярмарку відбувся традиційний чайний фестиваль. А насамкінець усі охочі мали змогу придбати різноманітну сільськогосподарську продукцію, пригоститися дарами полів, садів, іншою смакотою.