ТУРНЕ. З 30 вересня по 2 жовтня на Софійській площі в Києві відбудеться спортивно-виставковий захід «Турне Кубку Ліги Чемпіонів UEFA», в рамках якого кожен бажаючий зможе сфотографуватися з кубком, повідомляє  УНІАН.

Кубок Ліги Чемпіонів з 2009 року експонують у різних європейських містах і його побачили вже понад 230 тисяч уболівальників. На Софійській площі Кубок виставлять в експозиційному наметі.

На церемонії відкриття заходу будуть присутні відомі світові та вітчизняні спортсмени, представники Київської міської державної адміністрації, офіційні представники UEFA та UniCredit. Протягом трьох днів на вболівальників чекає: першість міста з футболу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл, майстер-класи на з футболу, розіграші призів, велика кількість пам’ятних подарунків, мультимедійні ефекти, презентація колекції футбольних реліквій та багато іншого.

На великих відеоекранах містечка транслюватимуть яскраві моменти футбольних матчів. У гостей свята буде можливість сфотографуватися з Кубком на згадку.

Вхід на шоу Ліги Чемпіонів безкоштовний.

Після Києва кубок побачать жителі  Донецька.