У Київській міській державній адміністрації розробили та винесли на розгляд громадськості проект розпорядження, яким буде затверджено нові тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті, що працює у звичайному режимі руху. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Так, вартість перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті – метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці – планується встановити у розмірі 3 гривні за одну поїздку. Разом з тим, вартість місячних проїзних квитків не зміниться. Про це розповів директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Євген Водовозов.

Таким чином, мешканці міста, які регулярно користуються громадським муніципальним транспортом, зможуть заощаджувати кошти, купуючи проїзні квитки терміном на 1 місяць. Варто зазначати, що умови перевезення пільгових категорій киян залишаються незмінними.

Наразі проект розпорядження проходить необхідні процедури реєстрації та погодження. Документ набуде чинності з моменту його оприлюднення після підписання. За словами Євгена Водовозова, це відбудеться не раніше, ніж за 2 місяці.