Вибрав через Інтернет потрібні будматеріали, а годинки через три їх уже тобі безкоштовно доставили додому – такий новий рівень сервісу нині пропонують тим українцям, які запланували ремонт чи будівництво.

Зокрема, у Харкові інтернет-магазин BAZAR™ реалізує величезний вибір будівельних матеріалів. Гіпсокартон та профіль для нього, підвісні стелі, матеріали для покрівлі й ізоляції, будівельні суміші, малярний інструмент, шпалери, міжкімнатні двері, сантехніка, електрика – це далеко не повний перелік товарних позицій харівського інтернет-магазину. Але головною його особливістю є не значний асортимент, а справді низькі ціни та якісний сервіс. Товар тут доставляють за три – п’ять годин в місті причому безкоштовно. Доставку в області оплачується додатково.

Є можливість доставки і по Україні – і вона користується попитом: за відгуками клієнтів, навіть з урахуванням вартості поштової служби у підсумку такі будматеріали виходять дешевшими, ніж якщо придбати їх у місцевій торговій точці свого регіону.

Більшість клієнтів, які скористалися послугами інтернет-магазину BAZAR™, залишилися задоволеними сервісом та якістю товару і радять сайт своїм знайомим.

Магазин зручний тим, що немає потреби бігати супермаркетом і шукати, де який товар знаходиться,  розповіла Вікторія, одна з клієнток цього інтернет-закладу. – Орієнтуватися на сайті легко і зрозуміло. Коли один раз спробуєш купути таким чином будматеріали, то більше уже не захочеш їхати у звичайний магазин, витрачати час… Достатньо просто зателефонувати і купити. В усьому світі вже давно так.

Звернувся в будівельний магазин через Інтернет уперше, розповів інший клієнт. – Замовив плиту AMF та профілі під неї. Наступного дня менеджер передзвонив мені, ми домовилися і попутним транспортом мені доставили цей товар в місто Суми. Тож за доставку я не переплачував. Замовленням дуже задоволений. Повна комплектація, на місці все сертифікати якості та паспорти. Ціна, заявлена на цьому сайті (що важливо на нинішній день!), виявилася актуальною. Я дуже задоволений його роботою!

До речі, на сайті магазину BAZAR™ є можливість замовити послуги вантажників, знайти потрібну будівельну бригаду для ремонту чи зведення споруд, домовитися про вивіз сміття та знайти масу іншої корисної інформації.

Дмитро ПИСАР
для «Урядового курєра»